Еди Хърн казва, че Антъни Джошуа има по-добра автобиография от тази на Тайсън

...
Еди Хърн казва, че Антъни Джошуа има по-добра автобиография от тази на Тайсън
Коментари Харесай

Еди Хърн: Джошуа има по-добро резюме от Тайсън Фюри

Еди Хърн споделя, че Антъни Джошуа има по-добра автобиография от тази на Тайсън Фюри. Промоутърът на Ей Джей счита, че единствените две забележителни имена в 14-годишното обобщение на Фюри са Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър. Украинецът обаче беше на 40 години, когато се би с Фюри, и надалеч от най-хубавата си форма.

Хърн критикува и борбата, която Тайсън организира с Дерек Чисора.

„ Мисля, че борбата беше спряна прекомерно късно. Дерек Чисора в никакъв случай няма да ви разреши да го изкарате от борба. Всички край кръга, всички, които гледаха, желаеха тази борба да спре, само че въпреки всичко тя продължи 4 или 5 рунда повече.

Тайсън Фюри е първокласен войник и той беше прекомерно добър за него. Той завоюва всяка секунда от борбата. Наистина не считам, че Фюри би трябвало да се приготвя за Усик. Тайсън се занимава с бокс от много време. Той познава всички стилове. Беше ден за заплата.

Тайсън Фюри провокира всички. Резюмето на Джошуа е на друго равнище от неговото. Тайсън се е бил с Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър. Това е всичко във връзка с елитните в тежка категория. Знам, че Дилиън Уайт беше добра борба, само че аз приказвам за най-хубавите.

Той постоянно е взел участие в няколко лесни борби, без значение дали е Том Шварц, дали е Пианета, дали е Сефери. В последните 10 борби Джошуа е взел участие в същински срещи.

Фюри е извънреден войник, само че Ей Джей не е Фюри. Той няма да стартира да унищожава хората, да им се навира в лицето и да ги назовава загубеняци, зайци и такива неща. Просто не е негово нещо. ", сподели Еди Хърн за Pro Boxing Fans в YouTube.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР